Ботев (Враца) и Берое закриват 16-ия кръг на efbet лига. Сблъсъкът

...
Ботев (Враца) и Берое закриват 16-ия кръг на efbet лига. Сблъсъкът
Коментари Харесай

Ботев и Берое ще опитат да сложат край на слабите резултати

Ботев (Враца) и Берое закриват 16-ия кръг на efbet лига. Сблъсъкът на стадион " Христо Ботев " стартира в 17:30 ч. и ще бъде управителен от Ивайло Стоянов. Домакините са на 12-то място с 13 точки, до момента в който Берое е на 13-то с две по-малко.

Двата тима несъмнено са в нежелано състояние и в днешния мач ще търсят усъвършенстване в представянето си. Домакините позволиха 3 загуби в последните си четири срещи, като в тях осъществиха единствено едно попадение. Последната победа на тима датира от средата на септември, когато надви над Хебър с 2:0. 



Заралии продължават да нямат триумф успех под управлението на Николай Киров. Берое е в серия от 3 провали и 2 равенства в шампионата. В първия кръг отборът от Стара Загора съкруши този конкурент с 2:1. 

Врачани през днешния ден ще бъдат без Меси Биатумусока, който получи жълт картон за пети път досега през сезона в мача с ЦСКА. Всички други футболисти са на налични за дуела.

За гостите срещата ще пропусне Абубакар Тунгара, който е осъден поради насъбрани жълти картони. По-рано през седмицата старозагорци привлякоха нападателя Вини Трибуле, само че няма информация дали той ще вземе присъединяване довечера.
 Ботев (Враца) оцени Берое на 10 лв.
Ботев (Враца) оцени Берое на 10 лв.

Билетите за мача сред двата отбора към този момент са в продажба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР